Vokalkurs med Emilie 2023

Emilie vil ha første kursdag tir 30.mai.

Timene vil ligne vanlige sangtimer, men vil være friere og foregå kun ut ifra elevens ønsker. Planen er at vi kan jobbe målrettet mot noe konkret som eleven vil lære seg, og fokusere på kun dette. Merk at flere av temaene selvsagt kan bli jobbet med samtidig. På forhånd avtaler vi hva eleven ønsker å jobbe med i løpet av de ukene. Merk at de 5 undervisningstimene blir fordelt på 3 uker, uke 22, 23 og 24. Emilie kontakter deg for å sette opp dager og tider som passer for deg.

Pris: 2000 for 5 x 30min, 3500 for 5 x 60min.

Jeg kan tilby:

Vokaltimer:
Timer hvor vi jobber med sangteknikk, og hvordan bli trygg på sin egen stemme. Jobber med formidling, uttrykk og tekstforståelse. Finne frem repertoar som passer din stemme, og prøve ut forskjellige sjangrer.

Teori og gehør:
Alt fra grunnleggende musikkteori til mer viderekommen. Noter, skala, rytme og annet man trenger for å lese en note. Hvordan lytte til et piano og orientere seg ut ifra det. Lære seg å kjenne igjen dur /moll, og akkordprogresjoner. Vi vil og jobbe med metoder og øvelser man kan bruke på egen hånd for å trene opp sitt gehør.

Kompe seg selv:
Jobbe med enkle måter man kan akkompagnere seg selv på et piano. Besifring og noter.

Coaching:
Bli tryggere på seg selv og sitt instrument. Hvordan man kan håndtere nervøsitet bedre, og prestere bedre i konsertsituasjoner og lignende.

Meld deg på med ønsket lengde, og hvilke tema/temaer du ønsker å jobbe med, så skreddersyr jeg sammen et fint program for deg 

Kursinformasjon

Dato: Fra Tirs 30.mai
Tidspunktetter avtale
Sted: Våre lokaler (leangenvegen 7)
Pris: Kr 2000 5x30min, kr 3500 5x60min.

Påmelding:  kontakt@trondheimmusikkskole.no / 40084004

Påmeldingsfrist: 20.mai.

– Passer for både nybegynnere og viderekomne
– Åpent for alle som vil delta, også deg som ikke er elev ved musikkskolen fra før av!

//

Loading…