Musikklek

Vi setter opp 3-5 grupper etter alder på søndager:

Musikklek 1 og 2år

Musikklek 2 og 3 år

Musikklek 4 og 5 år      

Dersom det er lite/ingen påmeldte på en eller flere grupper, slår vi sammen grupper nærmest i alder.   

Pris: kr 1.990,- faktura sendes pr mail etter at dere har fått bekreftelse om ledig plass. Kurset må betales før man kan delta. 

Påmelding: ta direkte kontakt på mobil 4008 4004 eller e-post kontakt@trondheimmusikkskole.no

Viktig: venligst skriv barnets navn,  foresattes navn, adresse og tlf nummer i meldingen.

Dette er en uforpliktende søknad, dere vil bli kontaktet for nærmere avtale

Musikklek, musikkglede og rytme for de minste. Vi skal leike oss med musikk. Fokus på rytme instrumenter. Rolig, fort, glad, trist, sint. Dette er et kurs for de minste hvor vi danser, synger og har det gøy til kjente og fengende barnesanger.

Barna får prøve mange forskjellige instrumenter. Vi har ei skattekiste full av instrumenter som: Trommer, ukulele, triangel, bjeller, maracas, Latinsk fisk, tamburin og mye mer.

Det er bevist at musikk styrker barns sosiale, motoriske, språkelige og emosjonelle utvikling.

Varighet: 12 «klipp» som må brukes innen 10 mnd fra man starter 1. gang. Dere velger selv hvilke datoer (12 ganger) dere ønsker å delta. De som er påmeldt vil bli lagt til i en egen facebookgruppe hvor datoene for musikklek blir publisert. Det er ikke en bestemt opstartsdato, påmelding hele året. Når vi mottar din søknad, blir du kontaktet om det er ledig plass med en gang eller om dere må vente noen uker. Dere kan bytte til ny gruppe når feks et barn på 1 år fyller 2 år.

Hvis ønsket kurs er fullt, kan dere allikevel søke, og blir da kontaktet når det blir ledig.

Det vil bli grupper med maks 7 barn.  Vi har valgt å avholde kurset Musikklek for de minste på søndager, da vi har erfart at mange er slitne etter en heldag i barnehagen. I starten er det fint om barna har med seg 1 voksen inn i rommet.  Ta gjerne med en drikkeflaske med vann.

Datoer som er bestemt settes opp fortløpende, og vil bli publisert på egen facebook gruppe. Har du ikke mulighet til å bli med i facebookgruppa så ordner vi påmelding manuelt. Første søndag: 22/1.

Send oss en mail kontakt@trondheimmusikkskole.no

eller ring tlf 4008 4004                                                        

                                                                

Stig er hovedlærer for musikkleken