Trommekurs

Vi tilbyr trommekurs til barn, ungdom og voksne. Med undervisning hos oss lærer du det du trenger for å mestre instrumentet, enten du er nybegynner eller viderekommen.

Send inn uforpliktende søknad nå for å sikre deg plass !

SEND INN SØKNAD

E

Hva lærer du med trommekurs hos oss?

  • Er du nybegynner lærer du grunnleggende trommeteknikk og rytmer. Du lærer om trommesettet, og hvordan de forskjellige trommene og cymbalene brukes.
  • Har du erfaring  fra før tilpasser vi trommekurset ut fra ditt nivå. Du kan lære flere avanserte trommeteknikker og rytmer, og du kan også komme med egne ønsker for undervisningen.
  • Våre dyktige trommelærere har deg og din utvikling i fokus, samtidig som vi vektlegger at det skal være artig å gå på trommekurs!
E

Hvordan foregår trommekurset?

  • Trommetimene foregår individuelt «en til en» med en lærer.

Hvem passer trommekurset for?

  • Våre trommekurs passer for barn, ungdom og voksne. Vi har en nedre aldersgrense på 8 år, og vi har også mange studenter og godt voksne som går til våre trommelærere.
  • Timene blir tilrettelagt ut fra ditt nivå og dine ønsker, så kurset passer like godt for de som er helt nybegynnere som for de mer viderekomne.
p

Vårsemesteret

ca 20 januar: Oppstart

Vinterferie stengt

Mai: Semesterkonsert på Rockheim (frivillig)

p

Høstsemesteret

ca 25 august: Oppstart

Høstferie stengt

Desember: Semesterkonsert på Rockheim (frivillig)

Kurset passer for

Nybegynnere

Viderekomne

Nedre aldersgrense er 8 år

Vi har 10% student/familierabatt

Æ like trondheim private musikkskole fordi æ lære mæ ting utrolig fort, og fordi æ får lov til å lær dem sangan æ sjøl like.

Julie Hansen

Elev

Send inn søknad for å sikre deg plass til høstsemesteret!

SØK PLASS HER