KOR

Skolen har lenge ønsket å starte kor. De fleste som har deltatt i sangkor stortrives med konseptet. Synge sammen med flere. Skolen ønsker at dette skal være et tilbud først og fremt for ALLE elevene, instrumentelever, sangelever, foreldre og andre som har lyst. Koret vil bruke det største rommet (innerst i gangen ved kjøkkenkroken) og det vil være begrenset med plasser, så her må man bestemme seg fort om man har lyst å prøve. Skolen setter opp dette som et sosialt, lærerikt, artig og et supplement til skolens individuelle undervisning. Vi vil at koret skal være et null profitt tilbud, og setter prisen så lavt vi kan. Pris pr semester: skolens elever kr 750,- andre kr 1500,-

Barnekoret 8-12år vil ha fokus på å skape glede og vennskap gjennom sang. Vil synge både gamle og nye sanger hovedsaklig på norsk. Øver oss på å synge riktig rytme, og jobber med bevegelser til sangene hvis barnet vil det. Lærer oss nye sanger, og elevene får selv bidra med bevegelser eller forslag til sangvalg.

Juniorkoret 12-16år vil jobbe med både norsk og engelsk, og se på forskjellige sjangre etter interesse. Vil jobbe med å synge rent, og lytte til de rundt seg samtidig som hver enkelt får bidra, for å kjenne på nært samarbeid med de rundt seg.  Vil også jobbe med formidling, og elevene står fritt til å foreslå sanger de selv er interessert til å jobbe med, og bidra solistisk. Hovedfokuset her er å skape glede gjennom å samarbeide med musikk.

 

Voksenkoret vil starte fra nybegynnernivå, og passer fint for de som vil synge gamle sanger, lære nye, være sosial, eller er interessert i hvordan stemmen fungerer og kan brukes. Timene vil inneholde vokalteknikk, språk og moro.

 

Det blir 3 kor. Korene øver mandager. Barnekoret alder 8-12 år kl 17:30-18:15. Juniorkoret alder 12-16 år kl 18:30-19:30. Voksenkoret alder 16-100 år kl 19:45-20:45. Vi starter mandag 6.september. Påmelding pr mail kontakt@trondheimmusikkskole.no